Hem » Sportmedicin » Liniment/salvor/oljor » Trikem Radital Värmesalva 75 ml

Trikem Radital Värmesalva 75 ml

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
139,00 SEK

Beskrivning

RADITAL Värmesalva
Välgörande värme för ömma muskler och senor

RADITAL Värmesalva är en värmande linimentsalva med en väl avvägd blandning av eteriska och värmande oljor. Mycket uppskattad för sin långtidsverkande värme som är mycket välgörande på ömmande muskler och senor. Har samma grundformulering som RADITAL Liniment, men här i en lättarbetad salva med svag härlig doft av kanel och kryddnejlika.

Linimentsalva har använts i 1000-tals år för att lindra tillfällig ömhet i muskler, senor och leder. RADITAL Värmesalva används flitigt inom elitidrott, motion, av massörer och fysioterapeuter och inom äldrevård.
För djur används den ofta för att behandla lokala smärtor eller gallor på hästens eller hundens ben, länd eller rygg. Har mycket god effekt på tillfälliga svullnader och gallor.

Massera in lätt över det ömmande området. Skall endast appliceras på oskadad hud.
Iakttag försiktighet vid bandagering.
Dosering
Mängden värmesalva som behövs är högst individuellt. Smörj in med viss försiktighet och öka mängden för större effekt. Värmen kommer efter cirka 5 minuter.

Innehållsförteckning

Peterolatum, paraffinum liq., camphor, eucalyptol, menthol, eucalyptus globulus leaf oil, parum, mentha arvensis leaf oil, eugenia caryphyllus leaf oil.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: Trikem Radital Värmesalva 75
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

dzuREy
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om